YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANIM BENİ ARASIN

Sınav İngilizcesi

Sınav İngilizcesi

Sınav İngilizcesi

Sınav İngilizcesi Nedir ?

Test tekniğine yönelik gramer ağırlıklı ve her sınav için spesifik olarak uygulanan bir programdır. Örneğin; bilgisayar tabanlı TOEFL sınavına hazırlanıyorsanız, buna yönelik bir program uygulanır.
Bu programlar ÖN HAZIRLIK ve HAZIRLIK olmak üzere ikiye ayrılır.
Eğer seviyeniz, A2-B1 düzeyinde ise ÖN HAZIRLIK, B2-C1 düzeyinde ise direkt olarak HAZIRLIK programına alınırsınız.
Tüm bunlar PROFICIENCY sınavlar için geçerlidir. ( Üniversite hazırlık atlama programını içermektedir. )

 
İngilizce Sınavları »TOEFL

TOEFL ( Test of English as a Foreign Language), standartlaştırılmış bir test olup, Kuzey Amerika'da konuşulan İngilizce'yi anlama yeteneğinizi ölçmektedir. Standartlaştırılmış testler çoktan seçmeli sınavlar olup, pek çok kişiye uygulanıp bilgisayarlar tarafından değerlendirilir. Bu sınavlar ABD'de ve tüm dünyada geniş kapsamlı olarak kolej ve üniversitelere başvurularda ve profesyonel amaçlı olarak kullanılmaktadır.

»KPDS (Kamu Personeli Dil Sınavı)veÜDS (Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı)04.01.2013 tarihinde yapılan basın açıklaması ile beraber artık uygulanmayacaktır. Bunun yerineYDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit)yapılacaktır.
Amerikan Kültür, bu yeni geçişte en iyi rehberiniz olmayı sürdürmek üzere sınav ingilizcesi için yeniden yapılandı. Temsilciliklerimizden bilgi alabilirsiniz. Çok yakında bu sayfada detaylı bir açıklama yer alacaktır.