YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANIM BENİ ARASIN

Ücretsiz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Ücretsiz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Yurt Dışı Eğitim de Amerikan Kültür Farkı 
Amerikan Kültür olarak yurtdışı eğitim danışmanlık hizmetlerimizi Cosmos Abroad isimli danışmanlık şirketimiz aracılığı ile yürütmekteyiz . Yurtdışı eğitim ile ilgili bütün sorularınız için yurt dışı eğitim danışmanım beni arasın formunu doldurmanız yeterlidir. 
COSMOSABROAD Türkiyedeki yurtdışına eğitim için gitmek isteyen öğrencilerin yaşadığı olumsuzlukları en ince ayrıntısına kadar gözlemleyerek , öğrencilerin gerek okul araştırma , gerekse bütçelerine uygun seçenekleri hızlı bir şekilde sunma ve en önemlisi vize uygunluğunu belirlemede tam danışmanlık hizmeti vererek öğrencilerin sorunlarını çözmek için kurulmuştur.
     COSMOSABROAD Türkiye'nin en yaygın ulaşım ağına sahip ve dünyadaki her bütçeye uygun kaliteli eğitim kurumları ile çalışan bir uluslararası eğitim danışmanlığıdır. İngilizce yi ana dili ingilizce olan İngiltere , Amerika , Kanada , Avustralya , Malta ve Yeni Zelanda da dil okulları aracılığı ile ; Almancayı ana dili Almanca olan Almanya, İsviçre ve Avustralya da dil okulları aracılığı ile , Rusçayı Rusya daki dil okulları aracılığı ile , İtalyancayı İtalya da dil okulları aracılığı ile Fransızcayı Fransa dil okulları aracılığı ile öğretmeyi hedefleyerek ; Öğrencilerine A dan Z ye tam danışmanlık hizmeti vermeyi kendisine ilke edinmiş bir kuruluştur.
Farklarımız : 
   Canlı Destek
   Çağrı Merkezi
   Sosyal Medya
   Vize Departmanı
  Tercüme Departmanı
Tercüme : 
     COSMOS Tercüme Bürosu olarak 2004 yılından bu yana uluslararası bir çevirmenlik bürosu olarak faaliyet göstermekteyiz. Bugüne kadar sayısız çeviri ve tercümanlık işlerini büyük bir başarı ile yerine getirdik. Müşterilerimize en uygun fiyatlarda çeviri hizmetini en hızlı şekilde sunmak önceliklerimiz arasındadır.Lütfen teklif almak için çeviri yaptırmak istediğiniz belgeyi kendi formatında info@amerikankulturgaziantep.com 'a mail atınız .Tercümeleriniz hesaplanarak kaç gün içerisinde elinizde olacağı tarafınıza bildirilecektir.